Skedsmo skiklubb er nå med i treningssamarbeidet Team Nedre Romerike – Langrenn.

Klubbene som er med på treningsamarbeidet i tillegg til oss er:

Frogner
Lørenskog
Rælingen
Sørum
Strømmen og Lillestrøm
Rømskog
Leirsund
Aurskog
Fet.

Bakgrunnen for samarbeidet er for å skape et bedre miljø og knytte nye kontakter. Dette gjør vi ved å møtes 1 gang i uka, på torsdager.

Treningsamarbeidet går bl.a. på:

– Å få til en utvidet treningsgruppe med et større og bedre sosialt- og treningsmessig miljø

– Fortsatt opprettholdelse av klubbtilhørighet samt at tilstedeværelse av disse utøverne er viktig for yngre utøvere i klubbene

– Praktisk gjennomføring mht. transportavstander og tidsforbruk for de ulike utøverne og deres støttespillere (klubb og familie)

– Andre samarbeidsområder som organisering og smøringssamarbeid på større renn

Her er planen videre fram mot sommeren:

– 19.05. Tæruddalen, rulleskiintervall fristil, Skedsmo
– 26.05. Marikollen, løp/skigang bakkeintervall, Lørenskog
– 02.06. Hvalstjern, rulleskiintervall, klassisk, Fet
– 09.06. Lillestrøm friidrettsstadion, løpsintervall kortintervall, S
– 16.06. Hvalstjern, rulleski testrenn fristil eller skibytte, Fet + alle

Første økt var på Hvalstjern, og der var det ca 32-33 løpere og sikkert 10 voksne! Dette var før vår sesongstart 1. mai.

Møt opp! Torjus vil gjennomføre økta i Tæruddalen 19/5 for oss. Her er det noe for alle!

Posted by Bidrags Yter