Klubbklær

Her finner du vårt klubbtøy.

Vi bruker Trimtex som leverandør da vi har veldig god erfaring med klær fra dem, det er også veldig enkelt for klubben da alt fungerer slik som en vanlig nettbutikk. Du logger deg inn med bruker og passord og skriver inn en kode så kommer vårt tøy opp og du bestiller så mye og hvor mange plagg du ønsker, betaler med deres betalings metoder og henter tøyet i Tæruddalen. Vi arrangerer prøvekvelder slik at dere kan prøve tøyet før dere kjøper.

Husk nettbutikken for vårt klubbtøy har kun åpent 1 uke på høsten slik at det er kun da som dere kan kjøpe inn vårt tøy. Prøvekvelder 18/9 kl 18.00-20.00. 20/9 kl 18.00-20.00 samt Søndag 23/9 kl 12.00-14.00

Det er ingen plikt å handle vårt klubbtøy men det gir en veldig god klubbfølelse både på trening og i konkurranser.

Nettsiden for klubbtøy er nå stengt

Nettsiden stenger 23/9 kl 23.59  så da må man ha bestilt de klær man ønsker, det er kun denne perioden i året at man kan bestille klubbklær.

Utlevering foregår felles i Tæruddalen uke 45

Tast inn skedsmoski18 i «teamkode for innmelding» og logg inn.

Se utvalget: Klubbtøy