Klubbklær

Her finner du vårt klubbtøy.

Vi bruker Trimtex som leverandør da vi har veldig god erfaring med klær fra dem, det er også veldig enkelt for klubben da alt fungerer slik som en vanlig nettbutikk. Du logger deg inn med bruker og passord og skriver inn en kode så kommer vårt tøy opp og du bestiller så mye og hvor mange plagg du ønsker, betaler med deres betalings metoder og henter tøyet i Tæruddalen. Vi arrangerer prøvekvelder slik at dere kan prøve tøyet før dere kjøper.

Husk nettbutikken for vårt klubbtøy har kun åpent 14 dager på høsten slik at det er kun da som dere kan kjøpe inn vårt tøy. Prøvehelg blir 23-24/9 sambrukssalen Tæruddalen skole

Det er ingen plikt å handle vårt klubbtøy men det gir en veldig god klubbfølelse både på trening og i konkurranser.

Nettsiden for klubbtøy er nå stengt, neste mulighet høsten 2018

Nettsiden stenger 8/10 så da må man ha bestilt de klær man ønsker, det er kun denne perioden i året at man kan bestille klubbklær.

Tast inn skedsmoski17 i «teamkode for innmelding» og logg inn.

Se utvalget: Klubbtøy