Multisportuka 2016

I uke 26 (27. juni -1. juli 2016) arrangeres Multisportuka for 6. gang.

Multisportuka er for barn og ungdom f. 2003-2008. Det blir ei uke fylt med variert aktivitet og fysiske utfordringer 6 timer hver dag (fra kl. 09.00-15.00) i Tæruddalen. Uka har et stort sosialt fokus.

Link til påmelding: her

Av foreløpig planlagte aktiviteter kan nevnes: samarbeidskonkurranser, orienteringsquiz, frisbee, friidrett, gjørmerugby, rulleskiøkt og thriatlon. Det serveres lunsj og fruktmåltid hver dag. Alle som deltar får en t-skjorte.
Pris per deltager er kr 1100,- for medlemmer av Skedsmo skiklubb og kr 1300,- for ikke medlemer. Bindende påmelding.
For å få gjennomført uka trenger vi at noen hjelper til og hvis du som forelder har mulighet til dette, ta kontakt på multisportuka@skedsmoskiklubb.no for å avtale dag(er).