Ringdalshytta

hytta0202

Ringdalshytta åpner normalt for sesongen første søndag i september.

Vi holder åpent hver søndag i høstsesongen fram til nyttår fra kl. 11.30 – 15.00.
I vintersesongen, det vil si etter nyttår og så lenge det prepareres skiløyper fra Tæruddalen, er åpningstidene lørdag og søndag 11.00 – 15.30.

Stikk innom for en vaffel og en kopp kaffe!
Eller kan det friste med en Kvikk Lunsj?

Vi tar bankkort og Vipps, men foretrekker kontanter!

Hvor ligger Ringdalshytta og hvordan kommer jeg meg dit?

Ringdalshytta ligger i Gjerdrum kommune, rett nord for grensen til Skedsmo.

På fots eller sykkel på barmark:

Fra Tæruddalen går det stier på begge sider av Høgsmåsan, avstanden er ca. 4,5 km uansett hvilken av de to du velger.  Begge disse stiene kan ha fuktige partier, så husk godt fottøy!

Følger man Ringdalsveien (stengt med bom) fra Solberg er det grusvei fram til ca. 1,5 km fra Ringdalshytta, deretter sti som også kan ha noen fuktige partier. Fin bilfri sykkeltur med små barn innover langs Ringdalsveien, men dårlige parkeringsmuligheter ved utgangspunktet.

Drar man videre langs Solbergveien mot Nittedal kan man svinge inn Langgata, der man i enden av veien finner flere stier som fører inn mot Ringdalshytta. Kart og kompass/GPS anbefales!

Fra Gjerdrum er det enkel adkomst langs Ringdalsveien (stengt med bom), med grei grusvei hele veien. Parkeringsmulighet ved bommen. Vi anbefaler også denne veien hvis man vil ta en bilfri sykkeltur med små barn, eller triller barnevogn. Husk bomavgift ved Harasletta for å kjøre inn til Ringdalsveien!

Hvis du vil prøve en annen, kanskje litt mer krevende variant, kan du parkere ved alpinbakken i Kniplia. Derfra går du opp hovedtraséen og fortsetter på blåmerket sti. Ta til venstre i stikrysset etter ca. 1 kilometer, her er det skiltet mot Ringdalshytta. Ta til venstre når du kommer fram til Ringdalsveien, og fortsett til Ringdalshytta. Det er flott utsikt over Romerikssletta fra toppen av alpinbakken! Det går an å gjøre dette til en rundtur via Ulvedalen, men vær oppmerksom på at det her er skytebane, slik at du må unngå skyteområdet.

På ski:

Når det er skiføre er det løypa mellom Tæruddalen og bommen på Ringdalsveien i Gjerdrum som gjelder! Både på Skedsmosiden og Gjerdrumssiden er det flere forskjellige løypevalg, men akkurat forbi Ringdalshytta går bare denne løypa. Se løyperapporten for mer informasjon.

Skal du være hyttevakt?

Her finner du litt praktisk informasjon:

Vaktliste

Vaktliste for 2017-2018

Sjekk at du står på vaktlista, og på riktig dag! Hvis du mener noe er feil, ta kontakt med dugnadsansvarlig på dugnad@skedsmoskiklubb.no snarest!

Oppgjørsansvarlig tar kontakt med en av de som har helgens første vakt for overlevering av det vakten skal ha med seg til Ringdalshytta.
Lørdagsvakten har ansvar for å kontakte søndagsvakten for overlevering.
(Hvis ikke søndagsvakten hører fra lørdagsvakten innen rimelig tid, må søndagsvakten selv kontakte lørdagsvakten.)
Se veiledning for hyttevakt for mer informasjon om nøkler, veksel osv.

Vi har laget en video som forklarer hvordan vi håndterer Vipps, i tillegg til kontant og kortbetaling.

Som vakt låner du nøkkel til bommen i Gjerdrum og kan kjøre inn til Ringdalshytta uten å betale bomavgift.
Vær oppmerksom på at veien kan være i dårlig stand, særlig etter mye nedbør, og at man kjører på eget ansvar.
Ikke kjør bil på Ringdalsveien dersom det har snødd, uten å avtale dette på forhånd!

Les denne før du skal ha vakt! Veiledning for hyttevakt

Dersom organiserte treningsgrupper i Skedsmo Skiklubb legger treningsøkta innom på Ringdalshytta får deltakerne gratis drikke!

Har du lyst til å servere på Ringdalshytta? Send en epost til ringdalshytta@skedsmoskiklubb.no

Salg og logistikk
Kort innføring i bruk av iPad og kortleser. (Prinsippet er det samme som i videoen, men app’en og iPaden ser litt annerledes ut etter oppdatering.) Mer om iPad og appene på den finner du i om iPad på Ringdalshytta

Oppgjørsskjemaet under brukes etter salgsdag på Ringdalshytta for å dokumentere omsetning og hjelpe til med logistikken:

Oppgjørsskjema (Excel)    Oppgjørsskjema (PDF for utfylling med penn)

I sesongen 2017/2018 leveres oppgjør, nøkler, iPad og kortleser til

Hans Petter Helsør
Midtskogveien 13a
2020 Skedsmokorset

Aggregatet
Hvordan starte Honda-aggregatet.
Full bruksanvisning for Honda-aggregatet.

Har du spørsmål?
Send en epost til ringdalshytta@skedsmoskiklubb.no

Utlån og utleie av Ringdalshytta

Leieavtalen under benyttes ved utlån og utleie.

Leieavtale Ringdalshytta