Løyperapport

Løypestatus for løypenettet som Skedsmo Skiklubb har ansvaret for finner du i sesongen 2015/2016 både hos:

www.skisporet.no

Skiforeningens løyperapport

Begge tjenestene er GPS-basert og viser preppestatus i sanntid. I Skiforeningens løyperapport er det også mulighet for å legge til kommentarer og bilder.

I Skiforeningens løyperapport er løypene ofte delt inn i etapper, fra løypekryss til løypekryss, slik at f.eks. løypa fra Tæruddalen til Ringdalshytta består av 2 etapper:

#654     Tæruddalen – Høgsmåsan     2.4 km , preparert dd.mm.åååå
#714     Høgsmåsan – Ringdalshytta     1.8 km , preparert dd.mm.åååå

For å gjøre det litt enklere for de som ikke er så godt kjent er det laget noen turforslag, f.eks. dette som er tur/retur Ringdalshytta fra Tæruddalen.

Oversikt over turforslagene fra Tæruddalen finner du ved å søke opp Tæruddalen i Markadatabasen. Da kommer du til denne siden: Innfallsport Tæruddalen

Dette kartet gir god oversikt over hvilke turmuligheter du har på ski i vårt område. Her kan du også finne ut hvor langt du skal gå, eller har gått. Klikk på Turplanlegger oppe i venstre hjørne, deretter Korteste rute under avanserte valg. Når du har gjort det er det bare å søke opp stedene du vil innom eller der du har vært underveis, så beregner systemet ruten.

Markadatabasen er for øvrig et utmerket oppslagsverk som du også kan bruke med smarttelefonen ved å laste ned appen iMarka for Android eller iPhone. I appen får du føremelding, og du kan laste ned kartet for turområdet og navigere uten mobildekning. Mer om appen og linker til nedlasting.

I tillegg vil vi fra tid til annen legge ut løypeinfo både her på www.skedsmoskiklubb.no og på vår Facebook-side.

Vi håper du finner den informasjonen du trenger om løypenettet vårt, og at det blir mulighet for mange fine turer i vinter, selv om snøen har latt vente på seg.

Og husk, stikk gjerne innom på Ringdalshytta når du er på tur!

Se kart under for de ulike løypene:

SSK mini