Allidrett 1. og 2. klasse

Allidrett 1. og 2. klasse (2017/2018 sesongen)

(Sist oppdatert 1/12)GL

Oppstart Torsdag 24/8 kl 18.00 Tæruddalen

Nå har vi kommet i gang med sesongen igjen. Vi satser på en fin høst, slik at vi kan være lengst mulig ute på barmark. Før vi etter høstferien trer inn i gymsalen på Sten Tærud skole på onsdager, utetreningen vil foregå på torsdager i tæruddalen. Fra nyttår mister vi gymsalen, da går vi igjen ut, og håper da på en lang sesong med mye snø.

Fra nyttår legger vi opp til to treninger i uken, tirsdager fra kl 18:00 – 19:00 og torsdager fra kl 18:00 – 19:00.

Torsdager vil bli hovedtrening og tirsdager vil bli for de av dere som har tid, lyst og anledning.

Vi legger opp til mye lek og moro og holder på så lenge det er skiforhold. Det er meget viktig at dere merker alt av utstyr, som ski, staver og øvrige ting, da utstyret under lek kan bli smalet sammen. Barnet bør ha på seg en refleksvest med navnet sitt godt synlig på ALLE treninger.

Siste trening vil være mot slutten av mai mnd. Avslutningsdagen vil vi ha grilling.

Treningene vil være varierte, med lek og aktiviteter som opparbeider basisferdigheter innen balanse, koordinasjon, styrke og utholdenhet.

I løpet av sesongen arrangerer klubben 3 skirenn, karusellrenn. Disse vil foregå på torsdager i treningstiden. De som ønsker å delta må melde seg på via skiklubbens egen hjemmeside. Dette er veldig moro for ungene. Det er premieutdeling etter siste renn med premie til alle deltakere.

Vil oppfordre dere til å gå inn og se på kalenderen til 1. og 2. klasse regelmessig, da alle treninger og aktiviteter legges i kalenderen på Klubbens nettside. Det kan bli forandringer i kalenderen etter hvordan været og andre ting som kan oppstå.

Alle er hjertelig velkommen til Skedsmo Skiklubb og vår gruppe.

Kontakt: post@skedsmoskiklubb.no

Årshjul

• Uke 35- ca uke 43 Ute trening i Tærud
    • aktiviteter bak skolen
    • aktiviteter i skogen
    • sykkel
    • orientering
    • gode forhold,lengre ute (følg med på kalenderen)
  • Uke 43-50 Gymsal
  • oppstart uke 1
    • aktivitetene avhenger av snøforhold
  • Ute på ski så lenge forholdene tilsier det
  • gymsal og avslutter ute

Viktige datoer

Skiforbundet sier ett par ski, staver, sko til 10 år.

• smørefri/ smøre ski
  • stavlengde
  • skisko
  • tenk julegaver.
  • Bekledning
    • klær som det er lett å bevege seg i
    • joggesko
  • Refleksvest

Det begynner å bli mørkt og det er mange biler i området rundt Tærud, samt det gjør det enklere for oss å lære navn.

Trening på ski

• Trener skiferdigheter gjennom lek og aktivitet
  • Trener ikke spesifikt på stilart, men det blir lagt opp til treninger med og uten feste på skia.
  • Deler gruppen
  • 2 treninger i uka i skisesongen, hvor den ene er mer uorganisert hvor en legger opp til skilek.
    • tirsdager og torsdager 18-19.

Vi ønsker ikke foreldre i skiløypa uten ski.

Aktivitetskalender: